Want your
own Fotopage?







 
::exploracers lair::

By: explorace exploracers

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
CNY Lolo Ride 0206

Clearest shot I got frm MTV La Bam car!!!
KL @ 8am, yeah Viva La Bam!
Cast for Jackass The Movie '06
View all 46 photos...
Fotographer: Napalm Death Xtasy
Captain: Napalm Death Xtasy
Riders: Critturz (Aziph), Technoman (Azman), Soupaman (Nwar), Fendi Specialized
Food: Nasik Lemak & Roti Canai (Bt. 18 Ulu Langat), Sneakers, Bun Kacang, Gatorade, 100 Plus
Location: Lolo, Nuang Base Camp, Ulu Langat
Distance: +- 20km
Mascot: MTV Mitsubishi "Viva La Bam" Galant Sigma 1970's bla....bla...bla....


Sunday, 22-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
KLMBH (Bukit Lagong) 0106

10 cars, all MTB riders
Tech,East,Nwar,Jmir,Critz,Dee
Xtasy & gang, enjoying Nasik Lemak
View all 36 photos...
Fotographer: Nd Xtasy
Riders: Tecno (Azman), Heckler (Dale), LoriAntu (MooseD), Critturz (Aziph), Superman (Nwar), Azmir, East, Jeepers (Najip)
Captain: Critturz
Food: Nasik Lemak & Satey Kajang, R&R Sg Buluh
Total riders: +- 150
Location: Bukit Lagong, Rawang
Distance: 13km (short), 20km (long)


Tuesday, 27-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Batu Dam Kayuh Ujung Minggu

 
 
 
View all 45 photos...
1st time full testing my Giant XTC Team. Kecewa! Kecewa! Kecewa! Gagal untuk kayuh disebabkan masalah technical dengar derailure dan crank.

Yang bestnyer, masa downhill lah, apa lagi, pastu masa balik, perrrggghhhh, laju tu, tapi bukan apa, sebab kena kejar anjing....tu yang mencecet belakang Azmi, superspeed dude together w Marwan & Gavin.

Meet Marwan, Gavin - cool guys. Great experience, leeches, injuries etc.


Sunday, 4-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
"Kayuh Lasak", MTB Jamboree 2005

Route tercantik sepanjang NSHW
Ipoh - Changkat Jering PLUS
Finally, Penang...ke Motorola Kelana Jaya ni?
View all 42 photos...
Organizer is KOTRT. Trek dia memang susah nak mampus, tapi best, best dari Presidential Ride kat Kajang. Respect kat Marshall & sweeper, very helpful and supportive, kuat jangan cerita la, tenaga 10 gajah tuh! Fuh, dengan aku nyer tayar flat 2x, rantai Fadil putus, Angah terjun dlm gaung....memang drama.

Thanks to Tecno, Shahril, Asri for giving opportunity & Fadil for encouragement. And all DeRojak members (Isya,Mus, Angah, Amir, Yus, Mec, Zaf dll yg aku tak ingat nama) you guys are supercool. Zaidi Tax, for being the host nasik kandar & taking me to heaven for dvds and Sidek tha Massageman, kalau takde hang, memang semua geng kita keras kaki laaa......


Sunday, 27-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hash kat Taman Teknologi Kajang

 
 
 
View all 15 photos...
Okay la, ride dalam keadaan rilek, tak tergesa-gesa, memang best. Jumpa banyak kawan baru. Aku jadik partner Tecnoman.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net