::exploracers lair::

By: explorace exploracers

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 14-Aug-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Weezer in Philip All Access CHallenge 05

Yatty & Elly
Andy & Mi-G
Team Weezer posing....
Tu dia, driver pelumba haram, Karamjit
Elly from ER2
Biwi....masa ni enjoy lagi
Tuan NAvigator, pakai tudung tuh
The girls pose at Equatorial, Penang
Beastie Boys
Tinggi ke kanan, rendah ke kiri, dlm 1 barisannnnnnn
miji,nd,yatty,elly,miron
Jambatan Tamparuli Penang
Yeah! Saper lagi???
Kira mcm trekking la nih...
Sessi pekena nasik kandar extra kas-kas
Team Weezer last post
Weezers are back. We all macam biasa, belasah masuk untuk suka2 aje. Tak kesah menang atau kalah. . Ni kali ke2 masuk, last year, menang banyak cekelat aje. Dan menang team paling laju abis . Geng yg pergi, Andi, Yatty, Miji, Elly, Fezal, Miron, Chep, Kak Pah, Fariz, Rina, Ayaz & Ahsan (kira mcm mini reunion ER1).

Start dari KL 7am, sampai Ipoh dlm 1030am (buat hunt near Jusco, Tesco & Stadium Ipoh), terus ke Taiping sampai jam 130pm (submit jawapan & buat challenge). Pastu, pecut ke Penang, jam 2pm dah sampai. Treasure Hunt ni memang best, sebab tak boring, ada campur dgn challenge, so, geng tak terel mcm kitaorg ni, ada chan la kaver.....task dia: kira product, namakan movie, dengar bunyi, main game, beli barang2 runcit.

jerebu, tak ingat nyer, aku rasa, sebab ramai warga KL pecut dan angin bawak skali jerebu ke Ipoh & Penang. Tapi hotel Equatorial, utk 3 bintang, memang best. Kitaorg belasah Jacuzzi, Sauna puas2. Dinner ok, tapi breakfast hampeh. Penang? Huh....sempit nak mampus & the driver sucks!

Tapi ada benda yang best.....nasik kandar dia....fullamekkkkk.....overdose gua sampai semalam tak hilang, aku rasa, bau kari kat tangan Chep, sabun 100x pun tak hilang nyer. Pastu, kitaorg shopping DVD memang tak ingat nyer....murah gilos, ye la, pusat dia kan

Harap, dapat pergi lagi sekali nanti.......ramai2 baru best.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net