::exploracers lair::

By: explorace exploracers

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 29-Feb-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
Final Destination, Moment of Truth!

RM100K tuh! Jom, rembat sket kosong dia?
Standby to jump
Baca doa sket bro!
1...2....tiiiiii......AAAaaaaaa (kata nak kira sampai 3)
Biwi & Cikgu
Sunset, water, bot...eh...Jet Li ke tu?
Errr......posing sket, mcmla x de anak lagi
Lepak, layan minum kejap
Jeng....jeng....jeng.....this is where we all gather, wait for the champ to arrive. Memang best giler, tak pernah dalam hidup berpiknik atas jambatan tengahari buta. All those who lepak with us, memang kewl

Weezer, A Square, Ariff, half Dynamic....1st arrive, berposing dgn cek raksaksa RM100,000.00 (byk kosong wOOoOoo), then Sunday Athlete, Pulau Kaki, 201 join the crowd. Had chance to do "commando jump".... fuhhhh, tak masuk final pun takper, janji buat task Fear Factor.

Dino TV3 memang nak kena belasah, nasib baik Zaine TV3 belanja nasik Ayam. Bayangkan dari jam 12pm sampai la ke Maghrib. Dari panas terik, sampai basah lencun, lintang pukang we all lari mengalahkan kambing kena ribut.

Lepak di Putrajaya SOUQ kejap, semayang di Surau ala Resort di Precint 8 dan last sekali, ikut cheer team final. Aku plak, dah macam krew camera Explorace....sama laju lari dgn Kamal, Feroz & Man Director.

Enjoy the picture!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net