::exploracers lair::

By: explorace exploracers

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 11-Apr-2004 00:00 Email | Share | Bookmark
Banana River Project (not related to Blair Witch)

After crossing river at Jungle Lodge...jauh la kameraman
Fariz, Dino TV3, Andi, Ayaz
Amik oksijen sket,Dino, berjaya akhirnya naik 20 anak tangga
Dino, Ayaz, Fariz and Keat HONGKONG dudes, cuba nak hitch hike
Ahhhhh,fedaplah, jalan lagi baik...
Posing Salem Hi Country la konon!
Nd:aku nampak UFO la!Keat:aku nampak tapak BigFoot!
Haaaahhhh....segarnya persekitaran
Ahhhh, baik aku makan & tido, banyak lemak dah terbakar ni!
Posing khas buat Dahpney...amacam?Hongkong tak?
Explorace la konon!
Ni?Eco Chelen ke Survivor?
Bye,tak sabar aku nak balik!
Cantiknya...mcm lagu Bullet with Butterfly Wings
Gambar kenangan,Explorace pun dah habis
Brader main abseiling, air terjun 3 tingkat
Gambar ular air, tp aku x tau ular air ke, ular getah...konfuse!
Posing kenangan ke2, thanx DIno
cross banana river...2nd last task!
Final task, makan Bihun Sup at Greenwood, fuhhh menyelerakan...
ni, abe Macho salin, sure Hongkong punya kerja, curi2 intai...
Trip ni sajer je, kasik lepas gian nak masuk hutan. Tak sempat2 nak training apa2 lagi, dah lama pulak tak naik gunung, so, warm up sket kat sini. Gang Explorace yang join, Andi (Kelantan/Terengganu), Fariz (the Champion), Ayaz (Johor/Kuching), Keat (Melaka) & Dino (orang kuat TV3). Sepol from Team Ariff (race Melaka) takleh join, dia gi training naik Gunung Nuang

Kitaorg gerak 7am, prepare stok sikit, terus trek non stop. Sampai di camp site dalam jam 9am. Mana taknya, asik berposing ajer. Okay, gambar di terowong, masa baru lepas Alang Sendayu, Gombak.Lepas cross sungai, kena naik bukit, jumpa Karak Hiway. Dlm 1 km trek, baru nampak jalan ke air terjun, camp site & sungai pisang Panas nak mampus. Tapi memang best. Mandi kejap di kolam bawah, pakai goggle, swim nampak ikan. Masa balik plak, nampak ular di tepi kolam lain, ada plak rama2 cun, kalau tengok live. . Punya la ramai budak2 camping, ada plak geng main tali di tepi air terjun tinggi 3 tingkat tuh.

Last part,singgah pekena Bihun Sup di Greenwood....fuuhhhh, sedap betui.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net